Australie en Fokker beschikbaar in Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator World Update VII: Australia is beschikbaar voor Microsoft Flight Simulator waarmee spelers nu over Australie kunnen vliegen.

Met deze update kun je vliegen boven het beroemde Great Barrier Reef, de uitgestrekte regio's van West-Australië bezoeken en de natuurlijke schoonheid van Mount Wellington bewonderen. Van de stoffige Outback tot glinsterende kustlijnen omzoomd met witte zandstranden, er zijn veel spectaculaire landschappen met .

Bovendien heeft Microsoft aangekondigd dat het Fokker F. VII vliegtuig, het tweede vliegtuig in de "Local Legends" serie, nu beschikbaar is in Microsoft Flight Simulator. De serie viert de geschiedenis van de luchtvaart en releases vallen altijd samen met iedere World Update. Local Legends zijn vliegtuigen die lokaal beroemd zijn, maar misschien niet zo bekend zijn bij een wereldwijd publiek.

De F.VII, vervaardigd door Fokker uit Nederland, geldt als een van de groten uit de vliegtuiggeschiedenis. De eerste Fokker F.VII, geschilderd in de kenmerkende blauwe KLM-kleurstelling, werd in 1924 door Anthony Fokker aan de luchtvaartmaatschappij KLM geleverd. Dit toestel werd gebruikt op de eerste vlucht ooit van Nederland naar Nederlands-Indië. De Fokker F.VII bundel is nu verkrijgbaar op de Microsoft Flight Simulator in-sim marketplace.