Ghostwire: Tokyo uitgesteld

Ontwikkelaar Tango Gameworks heeft via Twitter laten weten dat Ghostwire: Tokyo uitgesteld is. De eerder geplande release is van 2021 naar begin 2022 gegaan. De game zal beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en pc.

In het bericht is te lezen: "We hebben de beslissing genomen om de release van Ghostwire: Tokyo uit te stellen tot begin 2022. We willen de game zo snel mogelijk in jouw handen krijgen, zodat je de onvergetelijke versie van een spookachtig Tokio kunt ervaren waaraan we hard hebben gewerkt om te bouwen. Tegelijkertijd richten we ons ook op het beschermen van de gezondheid van iedereen bij Tango. Ons nieuwe releasevenster geeft ons de tijd om de wereld van Ghostwire tot leven te brengen zoals we die altijd voor ogen hadden. Bedankt voor je geduld terwijl we werken om je een ervaring te bieden die we nog nooit hebben gemaakt. We kunnen niet wachten om je de komende maanden meer te laten zien."

In Ghostwire: Tokyo is de stad na een verwoestende occulte gebeurtenis vrij leeg: 99% van de inwoners is verdwenen. Een vreemde ontmoeting zorgt ervoor dat je eigen bovennatuurlijke krachten krijgt, die in de loop van de game ook te upgraden zijn. Verken een stad die ultramoderne stadsgezichten combineert met oude heiligdommen waarin je het zult opnemen tegen boze geesten (de Visitors genoemd) die in de stad Tokio rondspoken.