Hillary ziet weer overal Russen!

Hillary Clinton, de vrouw van voormalig president en schuinsmarcheerder Bill Clinton, is blijkbaar nog steeds niet over haar spectaculaire verkiezingsnederlaag in 2016 heen.


Hillary Clinton, links (Foto: Thomas Niedermueller/Getty Images)

In 2016 gaf ze Donald Trump de schuld, aangezien die volgens Crooked Hillary alleen met dank aan de Russen de verkiezingen kon winnen. Iets dat zelfs na diverse onderzoeken naar het rijk der fabelen werd verwezen, maar Clinton niet los kon laten.

Na de verkiezingsnederlaag van Trump heeft Clinton haar Twitter-account weer afgestofd en inmiddels is ze ook weer een tijdje voor de bühne zichtbaar via een podcast. Direct begint ze weer over: de Russen.

Clinton zou nameljk graag weten of Trump tijdens de revolutie gebeld heeft met zijn ambtsgenoot Vladimir Poetin. Volgens Clinton heeft Trump altijd een geheime agenda gehad in het Witte Huis en moet duidelijk worden aan wie hij in werkelijkheid loyaal was en wie er in werkelijkheid aan de touwtjes trok. Nóg een onderzoek moet de meest vrijgesproken president van de Verenigde Staten ondergaan.

Het blijven vreemde hersenkronkels van de vrouw van de regelmatige reisgenoot van Jeffrey Epstein.