FOK! Wat een weer: bewolkt, daarna regen

De dag begint in het midden en oosten met brede opklaringen. In de loop van de ochtend neemt de bewolking van het westen uit echter toe en vanmiddag trekt een in activiteit afnemende regenzone van west naar oost over het land. Daarachter klaart het op en is in de kustgebieden een bui mogelijk. Met middagtemperaturen tussen 9°C op de Wadden en 12°C in het zuidoosten is het zacht voor de tijd van het jaar. De wind draait van zuid tot zuidoost naar zuid tot zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen. In de kustgebieden is er kans op een bui. De zuidenwind is matig, aan zee (vrij) krachtig en de minimumtemperatuur ligt rond 7°C.

Zondag overdag zijn er enkele wolkenvelden de zon komt geregeld tevoorschijn. Vooral in het westen is er kans op een bui. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Ochtendlucht nabij Berlijn (Foto: qltel)
Ochtendlucht nabij Berlijn (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!