FOK wat een weer: Saai en somber

Decemberregen is geen zegen.

Goedenavond,

Als je mocht denken dat er aan deze periode van saai en somber herfstweer een einde komt, dan heb ik slecht nieuws voor je: morgen in elk geval niet en de komende dagen zien de weerkaarten er wat zon betreft slecht uit. De wolkenliefhebbers komen wel aan hun trekken.

Mocht je vanavond nog uitgaan dan heb je mazzel, regen wordt niet verwacht, op misschien wat motregen na. En mocht je morgenochtend uit de kroeg naar huis kruipen dan lukt je dat waarschijnlijk ook wel zonder dat je een bui op je kop krijgt.

Ook morgen blijft het droog, alhoewel het wel zou kunnen dat er lichte motregen kan vallen. En de temperatuur? Die blijft vrijwel constant, hij daalt vannacht naar zo'n 8 graden en morgen stijgt hij weer naar 9 a 10 graden.

En de komende dagen weinig verandering. De kerstdagen verlopen op dezelfde manier als de afgelopen dagen wat het weer betreft. Woensdag en donderdag wordt het wel wat frisser.

Nederland
 

Op de McFly (onze voedertafel) komt al tijden een specht, eindelijk gelukt om hem op de foto te krijgen! (Foto: Rewimo)
Op de McFly (onze voedertafel) komt al tijden een specht, eindelijk gelukt om hem op de foto te krijgen! (Foto: Rewimo)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!