Milf stuurt ex' zoon expliciete naaktselfies

De politie van Des Moines, in de Amerikaanse staat Iowa, heeft ene Charlotte Elaine Klisares in de kraag gevat. De niet-onknappe 46-jarige makelaarster heeft de zeventienjarige zoon van haar ex bestookt met expliciete naaktfoto's. Ze heeft op deze manier wraak willen nemen op haar ex-vriend.

De blonde milf heeft bekend schuldig te zijn aan het vergrijp. Haar ex-vriend dreigde namelijk een huisgemaakte sekstape onder haar familie en vrienden te verspreiden.

Om haar kersverse ex een slag voor te zijn, besloot ze in juni de puberzoon geile naaktpics te sturen. Ook andere familieleden van haar ex kregen een paar geile kiekjes te zien.

"Alles is begonnen met een flinke ruzie tussen Klisares en haar nu ex-vriend", zo laat de politie weten. "We zijn erg begaan met het lot van de minderjarige jongen. Hij zit er ernstig mee in zijn maag."

Hieronder een kiekje van de milf in kwestie. Uw verslaggever heeft zijn uiterste best gedaan de expliciete naaktfoto's te vinden. Helaas blijken deze van internet te zijn gewist...