Lekkere seksjuf (24): 'Scholier verleidde mij!'

Mary Beth Haglin uit Cedar Rapids, in de Amerikaanse staat Iowa, is op staande voet ontslagen. De 24-jarige, niet-onknappe lerares op Washington High School heeft zich namelijk laten uitwonen door een 17-jarige scholier. Tegenover de rechter heeft ze echter verklaard dat de knaap in kwestie juist haar heeft verleid.

Het begon volgens de docente allemaal met Post-Its, van die zelfklevende memoblaadjes. "Hij kwam telkens mijn klas binnen, pakte een memoblaadje en schreef er een lieve tekst op", verklaarde Haglin in de rechtbank woensdag. "Bij het verlaten van de klas, plakte hij het briefje op mijn bureau. Een briefje had de tekst: 'Ik houd zoveel van jou, mijn keizerin.'"

Als dank beloonde de mooie brunette haar leerling met sexy selfies. Naar eigen zeggen was Haglin 'stapelverliefd' op de jongen, en na enige tijd kregen ze een relatie. Bijna iedere dag reeg de bronstige puber zijn juf aan zijn batsbajonet. Een halfjaar lang werd zij op een openbare parkeerplaats uitgewoond.

In mei werd het jonge stel op heterdaad betrapt door een klasgenoot van de jongen. Deze was blijkbaar strontjaloers, want de autoriteiten werden ingelicht. Na een kort onderzoek werd de geile docente op staande voet ontslagen.

Deze week begon de rechtszaak tegen de gevallen lerares. Hierin heeft ze bekend schuldig te zijn, maar dat de jongen haar had verleid en niet andersom. Bovendien verklaarde ze dat de schoolleiding op de hoogte was van de verboden relatie, maar dat deze het oogluikend toestond.

De rechtszaak is uitgesteld tot 14 november. Indien Haglin schuldig wordt bevonden, kan ze voor twee jaar op water en brood worden gezet.