Bedfoto nekt geile juf na neuken scholier

Isabelle Graham is het haasje. De 28-jarige lerares Frans te West Lothian, Schotland, heeft zich namelijk laten ontmaagden door een 17-jarige scholier. De stiekeme batspartij kwam aan het licht toen een foto van haar in bed met de scholier uitlekte.

De niet-onknappe blondine is naar eigen zeggen een vrome christen. Zo wachtte ze jarenlang tot de huwelijksnacht met Andrew Wilkie zou aanbreken, waarin ze dan eindelijk een batsbajonet in zich mocht verwelkomen. Tot Graham in juni 2014 na het eindejaarsbal met een scholier in een hotel belandde.

Nadat Isabelle vier wijntjes had genomen nam de jongen haar mee naar de hotelkamer van een budgethotel in de Schotse hoofdstad Edinburgh. Drie uur lang bleef de docente met de leerling op deze hotelkamer. De bronstige puber liet haar hier dan ook vele malen alle hoeken van de hotelkamer zien.

Het stel werd op heterdaad betrapt door een scholier, die een foto van het duo maakte en op social media deelde. Toen de leiding van Whitburn Academy lucht van de foto kreeg, stelde men een onderzoek in.

Gisteren moest de geile juf dan ook voorkomen. Volgens haar is juist zij het slachtoffer, want iemand zou iets in haar drankje hebben gegooid. Manlief blijkt het verhaal te geloven, want de docente is inmiddels met Andrew Wilkie getrouwd en gaat als Shona Wilkie door het leven.