Jochie (13) bezwangert bloedmooie juf (24)

De politie van Houston is naarstig op zoek naar ene Alexandria Vera. De 24-jarige lerares uit de Texaanse metropool is namelijk zwanger geraakt na te zijn geprikt door haar vriendje, een dertienjarige scholier. In tegenstelling tot veel vergelijkbare verhalen, staat de complete familie van het ventje achter de relatie.

De vonk tussen de mooie docente en het kereltje sloeg afgelopen september over. Het mannetje kwam niet opdagen in de klas, waarna Vera hem via Instagram haar nummer gaf. Sindsdien kregen ze een vurige relatie.

Wat heet! Het stel stak hun prille geluk niet onder stoelen of banken. Zo pakte de tweedeklasser de brunette op school vol bij de kont.

De familie van het jongetje was dolgelukkig met hun nieuwe schoondochter. Zij vergezelde hem dan ook dikwijls naar familiefeestjes. In januari bereikte de relatie een hoogtepunt toen de juf zwanger bleek te zijn.

In april greep de school toch in. Vera is per direct ontslagen. De dame in kwestie wordt inmiddels gezocht door de politie. Zij kan een strafzaak aan de broek krijgen wegens herhaaldelijk de liefde bedrijven met een minderjarige, maar is nog voortvluchtig.