Ontevreden kopers No Man's Sky kunnen geld terug krijgen

Mensen die ontevreden zijn over hun aankoop van No Man's Sky kunnen hun geld terug krijgen. Ten minste drie verkoopkanalen hebben besloten om een terugbetalingsregeling in werking te stellen: Steam, Amazon en Sony.

Succesverhalen van terugbetalingen kwamen aan het licht via NeoGAF en Reddit, waar gebruikers verslag deden van de refunds. Volgens meerdere mensen kun je zelfs je geld terugkrijgen als je de voorwaarden voor een refund hebt overschreden. Zo is er bij Steam een voorwaarde dat de game niet langer dan twee uur gespeeld mag zijn om aanspraak te maken op terugbetaling. Toch lukt het niet altijd, getuige de poging van FOK!ker redboyke, wiens 'niet-goed-geld-terug'-aanvraag niet werd gehonoreerd.

No Man's Sky kwam op 10 augustus uit voor PlayStation 4 en pc. Veel gamers waren teleurgesteld omdat de gameplay niet overeen zou komen met eerder getoonde trailers. Ook kwamen er veel klachten binnen over de slechte performance en de vele bugs. Ondanks de teleurstelling bij velen zijn er ook genoeg gamers die wel tevreden zijn over hun aankoop. Lees en praat mee over jouw ervaringen met No Man's Sky op het forum.