Toppers vinden het tijd voor iets nieuws

In aanloop naar de disco-editie van de concertreeks Toppers in Concert komen René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling naar eigen zeggen met breaking news. "Na twaalf jaar en veertig uitverkochte shows is het tijd voor iets nieuws", twittert Jeroen.

Op de officiële Twitterpagina van Toppers in Concert staat hetzelfde. "Aanstaande maandag bij RTL Late Night doen we ons verhaal", zegt Jeroen. Fans kunnen alleen speculeren over wat de heren precies bedoelen. Ook de woordvoerder van Toppers in Concert houdt zijn lippen tot maandagavond op elkaar.

De Toppers staan vrijdag 12, zaterdag 14 en zondag 15 mei in de Amsterdam ArenA. Het thema van de concertreeks is Royal Night of Disco en de heren beloven de grootste hits uit de jaren zeventig en tachtig te zingen. De dresscode is dit jaar 'Glitter gold with a colourful touch of disco'.

Gastartiesten zijn Rick Astley, Robin S., George McCrae, Big Black & Beautiful. Daarnaast komen de Dolly Dots, Glennis Grace, 2 Brothers On The 4TH Floor, Ad Visser en Penney de Jager.

Toppers vinden het tijd voor iets nieuws
Toppers vinden het tijd voor iets nieuws (Foto: BuzzE)