Aston Villa kan in beker ook niet winnen van laagvlieger Wycombe

Ook in de beker lukt het Aston Villa niet om te winnen. De ploeg die onderaan staat in de Premier League kwam in de derde ronde van de FA Cup niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Wycombe Wanderers. De thuisploeg speelt normaal zijn wedstrijden in League II, het vierde niveau in Engeland.

Aston Villa, met Leandro Bacuna in de basis, kwam halverwege de eerste helft door een rake knal van Micah Richards nog wel op voorsprong tegen Wycombe. De ploeg kon de voorsprong echter niet vasthouden. In de vijftigste minuut bepaalde Joe Jacobson vanaf de strafstopschip de eindstand op 1-1. Dankzij het gelijkspel wacht trainer Rémi Garde nog altijd op zijn eerste overwinning als coach van Aston Villa. Over anderhalve week is op Villa Park de replay.