Lukaku jubileert met treffer voor Everton

Romelu Lukaku heeft Everton maandagavond een punt bezorgd in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. De spits uit België tekende voor de gelijkmaker van de thuisclub uit Liverpool (1-1).

Lukaku vierde zijn honderdste wedstrijd met zijn vijftigste doelpunt voor Everton. Het was alweer zijn elfde treffer in de vijftien competitiewedstrijden dit seizoen.

Everton was voor eigen publiek op Goodison Park de betere ploeg maar kwam wel op achterstand. Centrumverdediger Scott Dann, geboren in Liverpool, kopte in de 76e minuut raak voor Crystal Palace. Hij deed dat na een hoekschop van Jason Puncheon. Het antwoord van Lukaku volgde vier minuten later.

Crystal Palace klom naar de zesde plaats op de ranglijst van de Premier League. Everton is de nieuwe nummer negen van de ranglijst.

Lukaku jubileert met treffer voor Everton (Foto: ANP)