'Inbraak Chris Brown nadelig voor vaderschap'

Zanger Chris Brown wil graag gezamenlijk ouderlijk gezag krijgen over zijn dochter Royalty. Hij doet erg zijn best, maar de recente inbraak in zijn huis kan weleens roet in het eten gooien. Dat meldt TMZ.

Nia Guzman, de moeder van Royalty, vermoedt dat Brown omringd is met bendeleden. Ze denkt dat de inbraak gevolg is van onenigheid tussen Brown en zijn criminele vrienden, zo verzekeren insiders. Ook Chris' moeder deelde haar vermoedens dat de inbraak een inside job is. Guzman kan het incident in haar voordeel gebruiken in haar pleidooi in de rechtbank. Ze wil namelijk niet dat Chris te veel verantwoordelijkheid krijgt over hun dochter.

Gewapende mannen
Bij de inbraak woensdagavond namen gemaskerde mannen onder meer contant geld, elektronica en persoonlijke bezittingen mee. Chris was niet thuis, maar een vrouwelijk familielid werd opgesloten terwijl de gewapende mannen het huis leeghaalden.

De inbraak is niet de enige potentiële bewijsvoering voor Guzman tegen Brown. Eerder vlogen de kogels in de rondte bij meerdere optredens van Brown. Ook zat hij al eens vast voor geweldpleging en werd er eerder ook al ingebroken. Vorig jaar gingen de geruchten dat Brown betrokken zou zijn bij een bendeoorlog.

'Inbraak Chris Brown nadelig voor vaderschap'
'Inbraak Chris Brown nadelig voor vaderschap' (Foto: ANP)