Katie Price opnieuw getrouwd ondanks affaire

Katie Price en haar man Kieran Hayler hebben zaterdag hun geloften hernieuwd. Het 36-jarige glamourmodel zei opnieuw ja tegen de 27-jarige oud-stripper, nadat ze hem vorig jaar vergaf voor zijn affaire met haar beste vriendin.

Katie en Kieran trouwden in een boerderij in de buurt van de Britse kustplaats Worthing. Katies dochters Princess (7) en Bunny (5 maanden) waren bruidsmeisjes. De bruiloftsspeech van het glamourmodel trok de nodige aandacht. In haar woorden, gericht aan Kieran, maakte Katie duidelijk dat zij voortaan de baas is in de relatie.

Ze hield zich niet in en leek iedereen de mond te willen snoeren die twijfelt aan hun relatie. Het was heftig, vertelt een ingewijde aan Mirror. 'Zij draagt voortaan de broek in de relatie. Maar ze houdt van Kieran en het kan haar niet schelen wat andere mensen van hem vinden. Ze heeft hem volledig vergeven en ze wilde dat duidelijk maken.'

Price en Hayler trouwden in 2013 al eens op de Bahamas. Samen hebben ze twee kinderen: Jett (1) en Bunny. Katie was eerder getrouwd met zanger Peter Andre en kooivechter Alex Reid. Het rondborstige model heeft drie kinderen uit eerdere relaties: Harvey (12) van voormalig voetballer Dwight Yorke en Junior (9) en Princess van Peter.