Neuken voor God

Cristy en Dean Parave hebben een opmerkelijke methode ontwikkeld om het woord van God te verspreiden. In goede navolging van het Oude Testament gebruiken zij namelijk buitenechtelijke seks als middel om zieltjes te winnen.

En de heer zag dat het goed was. O ja: ook hun tweede hobby – bodybuilding- wordt ingezet bij hun onvermoeibare bekeringsdrang. Speciaal voor de schepper hebben ze een site op het internet geknald, Fitness Swingers, waarop spierbundels met elkaar kunnen afspreken om uiteindelijk te copuleren in naam van de hemelse vader.

Het begon allemaal toen Cristy een keertje een vriendin had uitgenodigd om samen de douchende Dean (geen Suske en Wiske-album) te verrassen. De verrassing werd een trio en dat beviel het godvrezende stel wel. Daarna is er heel wat afgeketst met mensen die nog niet helemaal de ware bedoelingen van God begrijpen. Voor Cristy en Dean zijn die heel duidelijk: geniet van je lichaam en van ongeremde seks. Kortom: de beste christelijke boodschap sinds Lot zijn maagdelijke dochters liet uitwonen door een menigte geile mannen. In het wereldbeeld van het stel is seks het middel om twijfelaars naar het juiste pad te trekken.

In het verleden was Dean echter niet zo devoot. Hij gaf zijn geld uit aan dranks en drugs. De rest van zijn geld heeft hij verspild. Op het dieptepunt van zijn verslavingen zag hij echter het licht, ontmoette Cristy en samen hebben ze ongegeneerd geëxperimenteerd met allerlei vormen van lichamelijke activiteit. Hun familie en kennissenkring is overigens volledig op de hoogte van de nieuwe hobby van de Parave's. De vader en moeder van Dean vinden het 'harstikke leuk voor ze' en de dochters van Cristy (een overblijfsel van een vorig huwelijk) zijn ook van mening dat de twee een toffe manier gevonden hebben om hun vrije tijd door te brengen.