Kim Kardashian vreest dat huwelijk in water valt

Kim Kardashian is als de dood dat de regen met bakken uit de hemel komt als ze trouwt met Kanye West. De 33-jarige realityster is in Parijs, waar vrijdag een groot diner plaatsvindt in aanloop naar de bruiloft. Kardashian trouwt zaterdag in Florence met de 36-jarige West.

"Het weer moet echt beter worden", hoorden restaurantbezoekers Kardashian verzuchten tijdens een familiedinertje, schrijft het Amerikaanse blad Us Weekly. "In de lente hoort het zonnetje te schijnen in Parijs, maar wij krijgen alleen maar regen", zou de aanstaande bruid hebben geklaagd. "Ik hoop dat al die regen mijn bruiloft niet verpest."

Kardashians familieleden lijken zich veel minder aan te trekken van de regen. Na het familiedinertje verkaste de Kardashian-clan naar de Eiffeltoren. "In een carousel, in de stromende regen onder de Eiffeltoren. Ook dat kan ik van m'n bucket list schrappen", scheef Kims jongere halfzusje Kendall bij een foto op Instagram.

In Florence zijn de voorbereidingen op het showbusinesshuwelijk al in volle gang. Bij fort Belvedere, dat Kardashian en West voor driehonderdduizend euro hebben afgehuurd, worden al tenten en grote schermen opgebouwd. "Het wordt echt een sprookjesbruiloft", vertelt een ingewijde aan Us Weekly. "Kanye heeft aan alle details gedacht."

Kardashian en West zijn al een paar dagen in Parijs, waar ze zich voorbereiden op hun trouwdag. Terwijl hun familieleden langzaamaan binnendruppelen, sporten de bruid en bruidegom en doen ze de laatste inkopen. De gasten worden vrijdagavond verwacht voor een rondleiding en groots diner in Versailles, dat zo'n twintig kilometer buiten Parijs ligt. Zaterdag vliegen Kardashian en West met hun gevolg naar Italië.