Kris Jenner is blij dat ze bruiloft Kim niet plant

Kris Jenner is heel blij dat ze het huwelijk van haar dochter Kim Kardashian en Kanye West niet heeft gepland. "Ik heb nog nooit eerder achterover kunnen leunen en iemand anders het laten regelen omdat ik zo'n controlfreak ben", zegt Jenner tegen entertainmentzender E!

De realityster, die met haar gezin wordt gevolgd in Keeping Up with the Kardashians, ziet het loslaten van het plannen als een les. "Het is heel zwaar voor me en het heeft ook echt mijn geduld geëist om aan de zijlijn toe te kijken en te ontspannen. Dat was niet makkelijk."

Hoewel Jenner het lastig vond om geen vinger in de pap te hebben, heeft ze erg veel zin in het derde huwelijk van Kardashian. "Ik vind het ontzettend spannend", zegt ze. "Ik was in eerste instantie wel nieuwsgierig, maar nu kan ik rustig ademhalen en genieten."

De 58-jarige Jenner beweert dat ze niets weet over het huwelijk dat naar verluidt later deze maand plaatsvindt in Parijs. "Kim en Kanye hebben dit helemaal zelf geregeld en ze hebben erg genoten van het plannen. Ik weet helemaal niets." Ook de bruidsjurk van haar dochter, die een dochtertje heeft met de rapper, heeft ze nog niet gezien. "Ik zie hem op de bruiloft voor de eerste keer."