Bound by Flame gaat bijna los

Bound by Flame komt aanstaande vrijdag uit, dus Focus Home Interactive heeft een launchtrailer online gezet van de actie-RPG.

De muziek van de game en dus ook de launchtrailer is door Olivier Derivière gedaan, misschien al bekend bij mensen door zijn werk aan Assassin’s Creed en Remember Me.

Bound by Flame neemt spelers mee in een strijd, waar bondgenoten oog in oog komen te staan met de Ice Lords en hun Deadarmy. Maar je bent zelf niet zo menselijk als gedacht. je hebt dus de keuze om tegen de demon in je te vechten of juist zijn kracht te gebruiken. Tijdens je reis ontmoet je vijf bondgenoten met ieder hun eigen persoonlijkheid. Je kunt zelf de band bepalen tussen jou en je bondgenoten. Als jouw bondgenoten het niet eens zijn met je keuzes loop je kans ze voor eens en altijd te verliezen. Kies slim, want maar één bondgenoot kan je tijdens een gevecht helpen.

Bound by Flame komt uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en pc. Je kunt een exemplaar winnen door mee te doen aan onze prijsvraag.