Alle huisvrouwen verzamelen!

Tassen vol proefmonsters, slimme huishoudelijke snufjes en handige hebbedingetjes. Hollandse huisvrouwen kunnen vanaf zaterdag weer hun hart ophalen in de RAI tijdens de 69e editie van de Huishoudbeurs. Een week lang staat het hoofdstedelijke beursgebouw bol van alles waar vrouwen van houden.

Naast tientallen standhouders die hun producten en diensten aan de vrouw brengen, staat er ook een keur aan artiesten op de beurs. Zo betreden onder anderen Wolter Kroes, LA The Voices, Jamai en Lange Frans de verschillende podia.

Ook voor de circa 25.000 mannen die door hun vrouw of vriendin worden meegesleept naar het jaarlijkse evenement, wordt gezorgd. In het Mannencafé kunnen ze zich vermaken met bier, bitterballen en de rallyauto van coureur Tim Coronel.

Van zaterdag tot en met maandag vindt tijdens de beurs voor het eerst het BFF Event plaats. Meiden tussen de 13 en 25 jaar kunnen daar onder meer catwalklessen volgen bij coach Mariana Verkerk, coverfoto's laten maken en leren bloggen. Daarna is het van woensdag tot en met zondag tijd voor de Negenmaandenbeurs.

De Huishoudbeurs duurt tot en met zondag 23 februari.

Alle huisvrouwen verzamelen!
Alle huisvrouwen verzamelen! (Foto: ANP)