FOK! wat een weer... Eerst regen

Goedemorgen beste mensen! Ook in Groningen zal het ijs nu snel gaan smelten en een snelle terugkeer hiervan zit er absoluut niet in. Het is zelfs mogelijk dat de temperaturen gaan oplopen naar waarden van 10 graden en hoger. En zo verstrijkt de tijd voor de winter...

Op dit moment trekt er een regengebied van west naar oost over het land, maar met een beetje mazzel viel het meeste al in de nanacht. In het westen wordt het nu al vrij snel droog en begint het geleidelijk aan op te klaren. De regen moet het oosten aan het begin van de middag gaan verlaten en dan klaart het ook daar op. In de loop van de middag is er nog wel een kleine kans op een bui, mogelijk met een klap onweer. Het kwik loopt op naar 5 tot 7 graden. De wind komt uit een zuidelijke richting en neemt langs de kust toe tot hard. 

Morgen en ook de eerste helft van volgende week is het overal droog met af en toe zon. In eerste instantie ligt de temperatuur nog rond de 6 graden, maar ik zei het al, later in de week gaan de maxima alleen maar verder omhoog.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ParkU
Kuikenbiefstuk maakte in Utrecht een wandeling door het park en maakte deze fraaie foto's!

Park2U
De paddenstoelen zijn er nog volop.

 arkU3
Deze A380 van Malaysia Airlines is onderweg van/naar Londen. Prachtig op de foto gezet!

Park4U
En een skateparkje voor de jongeren.