FOK! wat een weer... denderende dinsdag!

Goedemorgen! Ik had gister wat meer mot met de regen dan ik had voorspeld (andere weerberichten naroepen jeweets). Ik zal me vandaag proberen in te houden. Echt regen hoef je niet te verwachten, wel mooie wolkenluchten die zich redelijk koest houden. Koud is het wel, zelfs wat kouder dan gisteren. Maakt niet uit, afgevroren vingertjes groeien wel weer aan. Oh wacht, het vriest niet.

Morgen zal er her en der wel weer een vrij koude regenbui vallen, maar uitwijken kan. Naar de evenaar, that is. De temperaturen zouden als we het einde van de week naderen wel eens richting het vriespunt kunnen gaan. 's nachts in ieder geval.

Als ik hier nou gewoon neerzet dat het vanaf volgende week 20 graden gaat vriezen en dat zeker een week of 3 aan zal houden, zouden de rayonhoofden dan bij elkaar komen? Hmm. Eens overleggen met Gerrit en Piet.

Ohja, en tot slot ben ik door een user uitgeroepen tot "pauper van de maand". Dat wilde ik jullie even niet onthouden. Tot morgen!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Macho laat de zonnebril nog even achterwege. En, hij geeft het weer een 5 wegens de kou.
Macho laat de zonnebril nog even achterwege. En, hij geeft het weer een 5 wegens de kou.