Lampard neemt pas na WK besluit

Frank Lampard weet nog niet wat volgend seizoen hem gaat bieden. De 35-jarige speler van Chelsea wil pas na het WK een besluit nemen. Komende zomer loopt het contract van de Engels international in Londen af.

"Ik ben dan 36", zegt Lampard tegen The Sun. "Op dit moment ben ik er zelf niet zeker van. Op mijn leeftijd begrijp ik dat ik geen vierjarig contract krijg, het was een verlenging van één seizoen. Daar ben ik al meer dan blij mee."

"Ik maak mijn beslissing na het WK... Als we gewonnen hebben en ik tevreden met pensioen kan gaan", grapte Lampard, die hoopt deel uit te maken van de selectie die komende zomer naar Brazilië trekt.

"We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Wat we tot nu toe gepresteerd hebben weegt mee, maar als je uit vorm bent in de komende maanden, dan mag je niet verwachten dat je meegaat. We moeten allemaal in topvorm zijn. Als ik doe alsof mijn 103 interlands me in het vliegtuig zetten, dan beland ik waarschijnlijk op het strand. Dan neem je te veel dingen voor lief."