FOK! wat een weer... In de middag vrijwel overal droog

Hallo Fokkers! Na een vrij sombere en natte donderdag komen we de komende dagen onder invloed van een uitgestrekt hogedrukgebied. Vanaf maandag neemt de wisselvalligheid weer wat toe, terwijl de temperaturen gaan dalen. Op een paar plaatsen kan er in de loop van de week misschien wel de eerste natte sneeuw gaan vallen.

Vandaag valt er in het zuidoosten nog wat regen en aan de kust een enkele bui, maar in de loop van de dag moet het dan overal droog gaan worden. Bovendien klaart het dan langzaamaan ook wat op. Dit is de aanzet tot een rustig en droog weekend. De maxima liggen de komende drie dagen nog rond de 10 graden en de wind stelt maar weinig voor. 

In het weekend ontstaat er nevel, mist en laaghangende bewolking en het is even afwachten in hoeverre dit gaat oplossen. De meeste kans op wat zon hebben we morgen. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 PanoBui
Een bui op komst! Dit schitterende plaatje is gemaakt door DJMO, terwijl ze op visite was bij Papabear. Even klikken, en je hebt de grotere versie op je scherm.