Aanhoudingen na vondst gewonde in kofferbak

Agenten hebben zaterdagnacht een gewonde man gevonden in de kofferbak van een auto in Den Bosch. De politie heeft hem en drie anderen aangehouden.

De politie had een melding gekregen dat in een woning aan de Christiaan Huygensweg een ruzie was uitgebroken. Het leek vrij rustig te zijn, maar de agenten troffen even later de man aan in de kofferbak van de auto met Frans kenteken

Daarop werden de 31-jarige bewoner en zijn 25-jarige vriendin uit Den Bosch rond 03.00 aangehouden. De gewonde man, een 21-jarige man uit Frankrijk, is naar het ziekenhuis gebracht, behandeld en ook aangehouden.

Uit onderzoek bleek dat tijdens de ruzie iemand vanaf de derde verdieping van de woning naar beneden zou zijn gesprongen. Deze 20-jarige man uit Den Bosch werd ook in het ziekenhuis aangetroffen en eveneens aangehouden.

De vier verdachten zijn in een cel gezet. Twee personenauto's zijn in beslag genomen en in de woning is sporenonderzoek verricht. Wat zich in de woning heeft afgespeeld is onduidelijk. Het onderzoek wordt voortgezet.