FOK! Wat een weer: Meh.

De ember zit weer in de maand! Goedemorgen trouwens, deze druilerige vrijdagmorgen. Meh, het is nog niet eens licht. Het weer is in dezelfde sfeer: Meh. Het blijft vrijwel overal in het land bewolkt. Het zal her en der wat regenen, hoewel het later vanmiddag waarschijnlijk wel wat op zal klaren. Het zal rond de 13 graden worden.

Dit weer zal morgen grotendeels hetzelfde zijn, met bewolking in de ochtend en in de middag opklaringen met misschien wel een straaltje zon. Als het straaltje je lastigvalt, gewoon terugstralen. Dat zal 'm leren. Ik verwacht een graad of twaalf. Zondag zal een winderinge dag worden met wat buien en later op de dag misschien wel een klap onweer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen.Je mag deze foto's mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van morgen!