FOK! wat een weer... Wisselend bewolkt

Goedemorgen! Op de meeste plaatsen was het gisteren overwegend bewolkt en dat was wel weer even wennen. Ook de temperatuur was plotsklaps weer bedroevend laag, want in de bewolking en in de wind was het niet warmer dan 16 graden. Lokaal viel er zelfs wat lichte motregen, maar dat was maar heel weinig.

Vandaag is het wisselend bewolkt. Dat wil niet zeggen dat het alleen maar grijs is, want ook de zon zal zich zeker af en toe laten zien. De meeste zon lijkt vanmiddag voor het zuiden te zijn. Het blijft wel droog en de maxima liggen net als gisteren tussen de 16 en 21 graden. De noordenwind neemt wat verder toe en kan langs de kust krachtig worden.

Tot aan het weekend houden we dit weerbeeld vast, maar daarna komt de zon weer goed tevoorschijn en lopen de temperaturen weer op. Nog steeds is er weinig kans op een verfrissende bui en dat stelt me toch wel behoorlijk teleur.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Landschap
Een fraai plaatje uit de natuur. KlapMongeaul woont in de buurt (Eemnes) van prachtige natuurgebieden.