Lens bevestigt akkoord PSV en Kiev

Volgens de Oekraïense website Sport.ua is Jeremain Lens op dit moment in Kiev om medisch gekeurd te worden. Mocht dit goed verlopen, dan zal de PSV'er een contract ondertekenen bij de nummer drie uit de Oekraïense competitie.

Volgens de website hebben PSV en Dinamo Kiev al een akkoord bereikt over de transfer van de Oranje-international. Hoeveel Kiev aan PSV zal betalen, is niet bekend.

Update 21.50 uur

Jeremain Lens heeft tegenover VI bevestigd dat PSV en Dinamo Kiev een akkoord hebben bereikt over een transfer. De aanvaller liet verder weten dat hij er uit nog moet komen met de ploeg. "Dynamo Kiev heeft een akkoord met PSV, het is nu aan mij", aldus Lens.

"Het klinkt mij interessant in de oren", liet de 25-jarige PSV'er verder weten. Hij staat positief tegenover het aanbod: "Ik heb een indicatie gekregen van de voorwaarden en dat staat me wel aan. Ik heb nog niet gesproken met Dinamo Kiev, maar ik ga wel luisteren. Het klinkt mij interessant in de oren."

Dinamo Kiev zou zich vijf weken geleden al in Eindhoven hebben gemeld voor de aanvaller. Deze interesse is nu dus concreet geworden.

Update 21.55 uur

Inmiddels wordt er ook iets meer bekend over de transfersom. Thijs Slegers, PSV-watcher voor Voetbal International, liet weten dat het bedrag in ieder geval boven de zes miljoen euro zal liggen. De Oekraïense media doet melding van negen miljoen euro.