Stevens nieuwe trainer Paok Saloniki

Huub Stevens gaat bij Paok Saloniki aan de slag. De Nederlandse trainer bereikte donderdag een akkoord met de Griekse club. Dat laat Paok weten op zijn website. De Limburger wordt waarschijnlijk volgende week gepresenteerd in Thessaloniki.

"Wij zijn erg blij dat een coach van het niveau van Stevens de club naar een betere toekomst wil leiden", laat voorzitter Zissis Vryzas weten. "Hij is iemand die hard werkt en die met discipline veel succes heeft geboekt in grote competities."

De 59-jarige Stevens was als laatst werkzaam bij Schalke 04, waar hij in december werd ontslagen. Voor zijn tweede termijn in Gelsenkirchen was de voormalige verdediger ook coach van Roda JC, Hertha BSC, FC Köln, Hamburger SV, PSV en Red Bull Salzburg.

Bij Paok, dat in handen is van de steenrijke eigenaar Ivan Savvidis, is Stevens de opvolger van Giorgos Donis, die eind april werd ontslagen. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg als tweede in de Griekse competitie, achter kampioen Olympiakos Piraeus. Paok is een van de vijf clubs die PSV kan treffen in de derde voorronde van de Champions League.