Rutten acht vertrek Bony nog geen klare zaak

Fred Rutten moet nog zien of zijn sterspeler Wilfried Bony deze zomer weggaat. De trainer denkt dat de topclubs hun handen op de knip houden. "Iedereen zegt: Bony gaat weg, maar ik moet het allemaal nog maar zien", weet hij tegen het Algemeen Dagblad te melden. "Zoveel geld zit er niet in de Europese markt", doelt de Tukker op de economische crisis.

Verder vindt Rutten dat de prestatie van dit seizoen alleen geëvenaard kan worden als de selectie intact blijf. De trainer van Vitesse is dan ook tevreden over het verloop van dit seizoen. Ondanks dat er meer in had gezeten. "Onze doelstelling hebben we behaald, dat is mooi, maar we waren best wel dichtbij een prijs. Daar ben ik dan weer wat teleurgesteld over."

Vitesse bevindt zich op dit moment op de vierde plaats. Het heeft nog uitzicht op de derde plaats. Feyenoord moet dan wel punten verspelen tegen NAC Breda. Rutten heeft zelf de intenties om ook volgend seizoen trainer te zijn van de Arnhemmers, maar is afhankelijk van wat de clubleiding beslist.