Partnerruil doet Van der Veer en Osborn goed

Deelname aan Jouw Vrouw, Mijn Vrouw is een positieve ervaring geweest voor Bert van der Veer en Judith Osborn. De twee zijn donderdag te zien in de vipversie van de realityshow, waarin mensen enige tijd doorbrengen met de levenspartner van een ander. Zij ruilden met oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vriendin Melissa.

"Ik vond het wel eens een keer leuk om in het veld te staan", zei tv-maker Van der Veer donderdag in Koffietijd. De periode heeft zijn relatie met Osborn 'echt enorm geholpen'. "Ik heb haar een sms'je gestuurd: god, wat hou ik van je."

"Het is wel goed dat ik het gedaan heb. Maar dat ik nou zeg: ik wil het nog een keer, dat niet", vertelde de alleen wonende Osborn, die plots met drie kinderen moest leven. "Ik had nog nooit een baby vastgehouden voor die tijd."

De twee hebben elkaar tijdens hun deelname nooit gewantrouwd. "Ik kan me daar gewoon niets bij voorstellen dat hij valt op een vrouw als Melissa", zei de ontwerpster. "Ik ken Judith nu lang genoeg om te weten op wat voor soort mannen ze valt en daar horen getatoeëerde voetballers niet bij", aldus Van der Veer.