Lindsay Lohan meldt zich bij Betty Ford-kliniek

Lindsay Lohan is terecht. De getroebleerde actrice heeft zich vrijdag gemeld bij de Betty Ford-kliniek in Californië. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ. Lohan klopte donderdag aan bij een andere kliniek, maar verliet die weer na een paar minuten. Sindsdien was ze zoek.

Lohan klopte donderdagavond aan bij de Betty Ford-kliniek, waar vele beroemdheden afkickten. De kliniek is ook Lindsay niet vreemd, eind 2010 verbleef ze er een paar weken. Destijds kreeg ze het aan de stok met een medewerkster, waarna Lohan nog meer problemen met justitie kreeg.

Lindsay moest zich eigenlijk donderdag op laten nemen in een afkickkliniek. De zesde afkickpoging van de 26-jarige actrice maakt deel uit van een overeenkomst die Lindsay eerder dit jaar sloot met justitie. Donderdagochtend meldde Lohan zich inderdaad bij een kliniek, maar die was vooraf niet goedgekeurd door justitie. Bovendien verdween Lindsay na een paar minuten weer.

De Betty Ford-kliniek is inmiddels goedgekeurd door justitie. Lohan heeft haar advocaat Mark Heller ontslagen en haar vorige advocate Shawn Holley weer in de arm genomen. Holley heeft er volgens TMZ voor gezorgd dat Lindsay wat justitie betreft in de Betty Ford-kliniek mag afkicken. Een rechter moet de kliniek ook nog goedkeuren. Lohan moet negentig dagen in de kliniek blijven.

Het is niet de eerste keer dat Shawn Holley Lindsay uit de problemen haalt. Desondanks zette Lohan de advocate begin dit jaar aan de kant. Volgens geruchten zou Lindsay Holley niet meer kunnen betalen en een hoge schuld bij de advocate hebben. Donderdag veranderde Lohan echter van gedachten en smeekte ze Holley terug te keren, vertellen ingewijden aan TMZ. Lindsay zou woedend zijn geweest op Mark Heller omdat hij haar naar een verkeerde afkickkliniek stuurde.