Langeler: "Geen blije trainers in de rust"

PEC Zwolle-coach Art Langeler is tevreden met de zege op Willem II (2-0), maar was niet erg te spreken over het vertoonde spel van zijn ploeg in de eerste helft. "We gaan ons nu richten op directe handhaving op het hoogste niveau", aldus Langeler na afloop tegenover Eredivisie Live. De oefenmeester van de Zwollenaren was overigens niet erg blij met het spel dat zijn ploeg in de eerste helft liet zien, maar is uiteindelijk tevreden over het gehele duel.

"We waren helemaal niet tevreden over de eerste helft. We waren wat afwachtend, Willem II speelde positief en had drang naar voren. Voorin verloren we alle duels, we hadden het heel lastig, voetballen kwamen we er nauwelijks uit. In de rust waren er geen blije trainers, nee."

Sleutelspeler Arne Slot werd gewisseld. Langeler geeft aan dat de ervaren middenvelder problemen aan zijn knie ondervond. "Slot had last van zijn knie, dat is wel vervelend. We weten niet wat het is. Hij is al eens een tijd weg geweest vanwege een blessure, dus hopelijk valt het mee."