De transfergeruchten van 21.00 uur

Nog drie uur te gaan! Dan sluit de internationale transfermarkt. Veel ploegen proberen in deze laatste uren de selectie nog te versterken. Hieronder de geruchten van de laatste uren op een rijtje.

Manchester City hoopt kort voor het verstrijken de verdediging nog te versterken. Mats Hummels, één van de steunpilaren van Borussia Dortmund, is in beeld.

Galatasaray, dat al opzien baarde met het binnenhalen van Wesley Sneijder en Didier Drogba, zou dichtbij een akkoord zitten met Rio Ferdinand. De verdediger van Manchester United moet de derde 'grote vis' zijn die Galatasaray deze transferperiode weet binnen te hengelen.

Maarten Stekelenburg zou dan toch tijdelijk verlost zijn van AS Roma. De Daily Mail weet te melden dat de voormalig Ajax-keeper op huurbasis naar Liverpool vertrekt. Stekelenburg zou al akkoord zijn met The Reds. José Reina, keeper bij Liverpool, zou op zijn beurt de overstap maken richting een aartsrivaal. Arsenalzou de nieuwe werkgever worden van de Spaanse goalie.

Maarten Stekelenburg naar Liverpool? (Foto: Pro Shots)

Anzhi Makhachkala zou een poging gedaan hebben om Luis Suárez los te weken bij Liverpool. Het zou gaan om een bod van maar liefst 54 miljoen euro, maar dit bod werd direct van tafel geveegd. Het is onbekend of Anzhi de jacht op Suárez door gaat zetten.

Ook het koopkrachtige Queens Park Rangers hoopt voor het sluiten van de transfermarkt nog één of meer versterkingen binnen te halen. De namen van Peter Crouch en Peter Odemwingie gaan veel rond in de Engelse media.

Ook binnen de landsgrenzen staat er nog vanalles te gebeuren. FC Utrecht zou zich bij Feyenoord hebben gemeld om Guyon Fernandez over te nemen. Hij wordt gezien als vervanger van Alexander Gerndt, die eerder vandaag richting het Zwitserse Young Boys vertrok.

PSV lijkt Adam Maher tijdelijk uit het hoofd te hebben gezet. Technisch directeur Marcel Brands zou om 19.30 uur telefonisch een laatste bod van 6,5 miljoen euro hebben gedaan, maar AZ ging er niet op in. De Eindhovenaren zullen nu waarschijnlijk wachten tot de nieuwe transferperiode in de zomer.


Guyon Fernandez mogelijk naar FC Utrecht (Foto: Pro Shots)