Roda JC rondt transfer Demouge af

Frank Demouge speelt de rest van het seizoen op huurbasis namens Roda JC. De 30-jarige aanvaller moet de ploeg uit Kerkrade van doelpunten gaan voorzien.

Persoonlijk was Demouge al akkoord over een verhuur, het wachten was op een akkoord tussen AFC Bournemouth en Roda JC. Maandag was de kogel door de kerk. Bij Roda is men blij met de tijdelijke aanwinst en wordt melding gemaakt op het digitale thuis.

Algemeen directeur Marcel van den Bunder over de komst van Demouge. "Wij zijn blij dat we vlak voor het verstrijken van de transferperiode Frank Demouge aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. Frank is een Nederlandse jongen met een hoop ervaring in de Eredivisie. Ik ben ervan overtuigd dat we veel plezier aan hem gaan beleven."

Demouge begon zijn loopbaan bij NEC. Daar speelde hij vier seizoenen. Vervolgens vertrok hij naar FC Eindhoven. Hij sleet daarna veel clubs. FC Den Bosch, Willen II en FC Utrecht waren zijn volgende werkgevers. Vorig jaar tekende hij bij Bournemouth, maar echt vruchtbaar was zijn periode daar niet.