FOK!filmtip van de dag: From Paris With Love

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vandaag mag je afstemmen op Veronica als je in de stemming bent voor actie en humor. Om 20.30u kun je kijken naar From Paris With Love met John Travolta en Jonathan Rhys Meyers. Charlie Wax (Travolta) is een CIA-agent die naar Londen is geroepen om James Reece (Meyers), de ambitieuze assistent van een Britse ambassadeur, bij te staan. Reece is bezig met een opwaartse klim en daarbij komt de hulp van een schietgrage Amerikaan niet echt van pas. Ze moeten een terroristische aanslag voorkomen, maar James is het vaak niet eens met de radicale aanpak van Charlie. Veel actie en een leuke plottwist maken deze film een waardige tip voor de dinsdagavond.

Als je nog wat energie over hebt kun je aansluitend aan deze film ook nog Crank zien om 22.35u. Jason Statham speelt Chev Chelios, een professionele huurmoordenaar die is vergiftigd met een 'Beijing Cocktail' nadat hij de baas van een grote bende heeft vermoord. Het gif zorgt ervoor dat hij sterft zodra zijn hartslag daalt. Chev moet dus constant worden geprikkeld om in leven te blijven. Een hectische film, maar zeer vermakelijk. Eveneens te zien op Veronica.