Robben aangenaam verrast met Guardiola

Arjen Robben heeft verbaasd gereageerd op de aanstelling van Pep Guardiola als trainer van Bayern München. Hij denkt dat de komst van de Spanjaard tot goede dingen gaat leiden. Toen Der Rekordmeister bekend maakte dat Guardiola het roer na de zomer overneemt was Arjen Robben, net als velen, erg verbaasd.

Na de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Greuther Fürth sprak de vleugelaanvallers zijn genoegen uit over de recente ontwikkelingen. "Ik was verbaasd, vooral omdat het zo snel gebeurde. Een dag voordat hij tekende las ik nog dat hij er naar uit keek om in de Premier League te werken. Dus dat was verassend. Positief verassend", sprak de 28-jarige landgenoot.

Ook ploegmaat Daniel van Buyten reageerde verheugd, maar benadrukte dat de club zich nu nog moet focussen op het huidige seizoen. "Ik ben er trots op dat hij voor ons heeft gekozen, want het is een van de beste trainers, misschien wel de beste. Maar dit is de toekomst. Voor nu moeten we onze richten op een succesvolle tweede seizoenshelft", aldus de Belg.