'Sneijder wil contract Inter verlengen'

Wesley Sneijder blijft de gemoederen bezig houden. De Nederlander zou naar verluid zijn contract nu willen verlengen. De transfersoap rond Sneijder blijft maar voortduren. De spelmaker van Inter Milaan mag, sinds hij zijn contract met de Italianen niet meer wil verlengen, vertrekken uit Milaan en heeft met Galatasaray één serieuze aanbidder. Sneijder houdt de boot echter af en wil nu zijn contract met Inter zelfs verlengen, meldt het Italiaanse La Gazzetta dello Sport.

Volgens de roze sportkrant is de Nederlander van gedachten veranderd en wil hij zijn contract verlengen tot medio 2016. Dat Sneijder er in financieel opzicht op achteruit gaat, neemt hij voor lief. Voorzitter Massimo Moratti ziet dit echter liever niet meer gebeuren. De sportbestuurder hoopt zijn middenvelder definitief van de hand te doen.

Moratti hoopt Sneijder te verkopen aan de Turken en heeft dus al een deal met hen. Door de druk op Sneijder op te voeren hoopte de steenrijke eigenaar van Inter Sneijder onderdruk te zetten, maar die lijkt voorlopig nog niet te buigen of te barsten.