The Incredible Burt Wonderstone trailer

Komend jaar mogen we ons te goed doen aan weer een hilarische komedie met een cast die zeer tot de verbeelding spreekt. De voornaamgenoten Carrell en Buscemi spelen samen met Jim Carrey in The Incredible Burt Wonderstone. Een film waarmee Don Scardino nu al een lach op ons gezicht weet te toveren.

Burt is niet populair. Hij is het ondergeschoven kindje die geïnteresseerd raakt in de wereld van illusies en al op vroege leeftijd wordt zijn lot bezegeld. Samen met zijn enige vriend Anton besluit hij een act te beginnen en mensen te verwonderen met zijn goochelkunsten. Na jarenlang op te treden in Vegas begint zijn act oud nieuws te worden. En alsof dat nog niet genoeg is verschijnt er ook nog een straatartiest die hun, toch al gedoofde, licht onderschept. Jim Carrey speelt de rol van Steve Gray - ja, nóg een Steve - die de show steelt door middel van de gekste capriolen en verbale uitspattingen, zoals alleen Jim dat kan.

The Incredible Burt Wonderstone wordt in maart 2013 in Amerika verwacht, een datum voor Nederland is nog niet vrijgegeven.