Ancelotti: "Pato past in plaatje van PSG"

Paris Saint-Germain-trainer Carlo Ancelotti denkt dat Alexandre Pato prima bij de Franse grootmacht past. Het puissant rijke PSG blijft bezig met het versterken van de selectie. Alleen grote en duurbetaalde namen passeren de revue in Parijs. Zo wordt ook Pato van AC Milan gelinkt aan een overstap.

Contact was er echter nog niet tussen de speler en de club. "Hij heeft nog geen contact met mij opgenomen. Ik ben zijn vriend niet, hij was alleen een speler van AC Milan toen ik daar ook werkzaam was", zegt Ancelotti tegen RTL.

"Hij past wel in het plaatje van Paris Saint-Germain", vervolgt de Italiaan tegenover het Franse medium. "Hij is een fantastische aanvaller, maar we kunnen niet iedereen aantrekken. We hebben goede spelers voor de positie in de spits zoals Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi en Jérémy Ménez."

Momenteel staat Pato nog onder contract in Milaan. Volgens de geruchten zou de Braziliaan willen vertrekken bij de club, die eerder sterkhouders Thiago Silva en Zlatan Ibrahimovic liet vertrekken naar Parijs. In de zomer werd Pato ook gelinkt aan PSG, maar wilde toen naar verluidt zelf niet vertrekken.