Vrouw heeft seks met skelet

De rechtbank van Göteborg is bezig met een bizarre rechtszaak. Een 37-jarige vrouw heeft namelijk seks gehad met een menselijk geraamte. Zo heeft ze de botten gebruikt om zichzelf naar een hoogtepunt te brengen.

Hoe het de vrouw is gelukt een bijna compleet skelet te verzamelen is nog onzeker. Wel staat vast dat de vrouw gek is op seks met lijken. Zo werden in haar woning CD's met titels als 'Mijn necrofilie' en 'Mijn eerste ervaring' aangetroffen.

De Zweedse houdt vol onschuldig te zijn en de botten te hebben verzameld uit belangstelling voor geschiedenis. Volgens de aanklager heeft ze zichzelf echter op het lijk klaargereden.

Desondanks heeft psychologisch onderzoek uitgewezen dat de vrouw niet gek is. De Zweedse, die al in september in de boeien werd geslagen, wordt veroordeeld wegens het schenden van de eerbaarheid van de doden. Ze kan maximaal twee jaar de cel in voor deze daad.

Update 20.20 uur:
Inmiddels zijn er meer details bekend over de schokkende zaak, evenals een paar mooie foto's van de plaats delict. Zo is op een van de foto's te zien dat de vrouw zwoel aan een schedel likt.

"We weten zeker dat zij het is die aan de schedel likt", zo laat aanklager Ehrenborg-Staffas weten. "Zelf beweert ze dat iemand anders op de foto's staat en dat zij de foto's op internet heeft gevonden." Volgens haar is de beste vrouw 'geobsedeerd' door de dood. "Ze heeft enorm veel foto's van mortuaria en kapelletjes. Ook bezit ze documenten die tips geven over hoe seks te hebben met verse lijken."

De politie kan nog niet bewijzen dat de vrouw zelf een lijk heeft opgegraven. Wel staat vast dat de vrouw schedels heeft verkocht via internet. Een persoon uit Uppsala was de laatste klant. Deze ging aan de haal met drie doodskoppen en een wervelkolom.

Benieuwd naar de foto's? Deze zijn hier te zien. Let op, ze kunnen als schokkend worden ervaren!