[EL] Uitslag AIK Solna - PSV

PSV had het twee weken geleden al erg lastig tegen AIK Solna, maar vandaag deed de knollentuin van de Zweedse ploeg de Eindhovenaren de das om. Na 90 minuten wedstrijd stond er 1-0 op het scorebord.

Het veld was ook precies hetgeen waar PSV gedurende de hele wedstrijd last van had. Bovendien werd de voorste linie amper bereikt en begon vooral Jetro Willems matig aan het duel met de Zweedse ploeg.

In de twaalfde minuut werd de international van het Nederlands elftal namelijk in gepasseerd door Bangura, die de bal vervolgens in de verre hoek schoot. PSV kwam na de tegengoal wat beter in het spel en legde zelfs enkele aanvallen op de mat. Het manco zat hem echter in de eindpass, die telkens precisie miste.

Na de thee werd het spel van PSV niet veel beter en aangezien AIK Solna had wat het wilde, de voorsprong, viel er bar weinig te genieten. De grootste kans van de tweede 45 minuten was bovendien voor Daníelsson, die met een prima schot de lat schampte.

De komst van Jürgen Locadia zorgde uiteindelijk voor wat meer dreiging in het spel. De bal kwam vaker in het Zweedse strafschopgebied terecht. Dit leverde echter niets op. Tien minuten voor tijd kreeg PSV de grootste kans van het duel. Mertens kreeg de bal na een kluts voor zijn voeten, maar stuitte vervolgens op doelman Turina.

Door de nederlaag tegen AIK Solna staat PSV op dit moment gedeeld derde in de groep.