[Primera División] Sevilla verliest bij Zaragoza

In de Primera División is Sevilla is er niet in geslaagd een overwinning te behalen tegen Real Zaragoza. De club van Hedwiges Maduro verloor in Zaragoza met 2-1. De thuisploeg stond na de eerste helft al op 2-0 door doelpunten van Hélder Postiga en Ionut Sapunaru. In de zeventigste minuut deed Gary Medel nog iets terug voor de bezoekers, maar dit bleek niet genoeg.

Bij Sevilla begon de Nederlander Maduro in de basis. In het begin van de tweede helft werd de 27-jarige oud-Ajacied vervangen door de Argentijn Diego Perotti.

Sevilla bezet nu op de zesde plaats met negen punten op koploper Barcelona. De nummer twee Atlético Madrid komt zondagavond in actie tegen Osasuna en kan bij winst op gelijke hoogte komen met Barcelona.