Isner en Raonic uitgeschakeld in Valencia

John Isner en Milos Raonic zijn uitgeschakeld op het ATP 500-toernooi in Valencia. De twee servicekanonnen, dit jaar samen goed voor 1908 aces, dolven het onderspit tegen respectievelijk David Goffin en Gilles Müller. Titelverdediger Marcel Granollers wist wel te winnen.

Isner verloor de eerste set in een tiebreak, die hij normaliter nauwelijks verliest. Ditmaal wist de Amerikaan daarin slechts twee punten te pakken. Isner leek echter orde op zaken te stellen toen hij de tweede set 6-4 won, en een break voorsprong pakte in de derde. Goffin maakte die echter al snel weer goed en won alsnog de set en daarmee de wedstrijd; 7-6(2), 4-6, 6-4.

Ook Raonic verloor een zeldzame tiebreak. De Canadees pakte zelfs maar één punt tegen zijn tegenstander uit de Benelux. Dat gebeurde nadat Müller eerst al de eerste set had gewonnen; 7-5 en 7-6(1).

Titelverdediger Marcel Granoller kende weinig moeite met de Tsjechische Jan Hajek. De Spanjaard werd wel een aantal keer gebroken, maar ook de Tsjech had moeite met het behouden van zijn servicebeurt; 7-5 en 6-4.