Sulejmani moet bij De Boer uitleg komen geven

Ajax-aanvaller Miralem Sulejmani moet bij zijn trainer Frank de Boer uitleg komen geven over zijn invalbeurt in de interland van Servië tegen Macedonië. De Serviër stond volgens de Amsterdammers namelijk langs de kant met een enkelblessure.

"Heeft hij echt gespeeld? Dit is echt een heel grote verrassing. Als clubs moeten we spelers afstaan aan de nationale teams en kunnen we alleen aangeven wat verstandig is en niet." Zelf achtte Sulejmani het wel verstandig om te spelen. Volgens de aanvaller viel zijn blessure wel mee en kon hij eerder dan gepland alweer spelen. De wedstrijd Servië-Macedonië kwam voor de Amsterdammers echter als een verrassing.

Suljemani moet daarom ook tekst en uitleg geven. De Boer: "We zullen sowieso even met de medische staf overleggen. Miralem is voor Ajax een heel dure speler. En als trainer hoop je niet dat je hem weer een paar maanden moet missen. Ik vind dan ook dat een rentree in goed overleg moet gebeuren. En ik denk niet dat dit het geval is geweest. Aan de andere kant ben ik natuurlijk blij dat Miralem kennelijk weer kan spelen."