FOK! wat een weer...Minder buien

Goedemorgen! De afgelopen nacht vielen er nog een paar buien, maar deze waren niet meer zo zwaar als gisteren. In Egmond aan Zee viel gisteren in een paar uur tijd 45 mm regen. Deze hoeveelheden zijn voorlopig niet meer aan de orde. De meeste plaatsen zullen het vandaag wel droog houden. Morgen is de kans op een bui weer wat groter.

De zon schijnt vanmiddag geregeld en áls er een bui valt is dat waarschijnlijk alleen in het noorden van het land. In de loop van de dag neemt de bewolking toe, maar pas later in de avond kan er wat lichte regen vallen. De wind waait wel lekker door vandaag en komt uit het zuidwesten. In de avond kan kan de wind langs de kust even toenemen tot hard en in het binnenland tot vrij krachtig. De middagtemperatuur zal vanmiddag bij 16 graden blijven steken.

Bijzonder nat is het in het noordwesten van Spanje, maar ook in het zuiden van het land vallen een paar stevige buien. Dit kunnen ze goed gebruiken daar. De echte hitte zit nu nog in Turkije, want in Bodrum stijgt de temperatuur vrijwel iedere dag naar bijna 36 graden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

ZonsopkomstRico was er vroeg bij en zag deze roze zonsopkomst boven het Veersemeer.