Zieke vrouw verdient Pierce Brosnan

Zieke vrouwen verdienen een sterke man. Dat vindt Susanne Bier althans. 'Als een vrouw alles heeft verloren, wil je dat ze een James Bond krijgt, maar ook iemand met een echt hart en passie', zegt de 52-jarige regisseur voor de camera van Novum Nieuws. In haar film Love Is All You Need wordt die man gespeeld door voormalig Bondacteur Pierce Brosnan.

Hoofdrolspeelster Trine Dyrholm kon zich prima vinden in de casting van de voormalige 007-acteur. 'Het voelde heel natuurlijk om iemand te spelen die op hem verliefd wordt'. Toch heeft de Britse acteur volgens De Deense geen kapsones. 'Als je met hem werkt, vergeet je dat hij een grote ster is'.

Op de set van Love is All You Need trok Brosnan veel bekijks. We draaiden een scène in Italië en toen ik me omdraaide zag ik een enorme berg waar de hele stadsbevolking op stond, vertelt Dyrholm. Iedereen keek naar Pierce.

De 40-jarige actrice speelt in de romantische film een vrouw die haar borsten verloor aan kanker en haar man thuis op de sofa aantreft met een jonge vrouw. Haar hele leven stort in en dan moet ze ook nog naar Italië voor de bruiloft van haar dochter. Op weg naar het vliegveld ontmoet ze Philip, de rol van Brosnan, op wie ze verliefd wordt.

Bier is bekend van het drama Brothers en de komedie After the Wedding. De Deense regisseur won vorig jaar voor haar drama In a Better World een Oscar won voor beste niet-Engelstalige film. Haar nieuwe film Love Is All You Need draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.


?Zieke vrouw verdient Pierce Brosnan? (Foto: Novum)