Olsen Twins missen reünie Full House

Mary-Kate en Ashley Olsen waren afgelopen weekeinde de grote afwezigen tijdens een reünie van Full House. Gevierd werd dat het 25 jaar geleden was dat de serie voor het eerst te zien was op de Amerikaanse televisie. De serie liep tot 1995.

Waarom de tweelingzussen verstek lieten gaan, is niet bekend. Mary-Kate en Ashley deelden in Full House de rol van Michelle Tanner. Bob Saget en John Stamos waren wel van de partij, evenals Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin en Lori Loughlin.

"Ik hou van mijn Full House-familie", twitterde Andrea Barber, die in de huid kroop van Kimmy Gibbler. De actrice plaatste ook enkele foto's van het feest, waarop te zien was dat de castleden uit hun dak gingen op muziek van New Kids on the Block.

De 49-jarige Stamos, die in de serie werd aangesproken als Uncle Jesse, zei vorige maand dat hij al ruim twintig jaar geen volledige aflevering heeft gezien van Full House. "Als ik het zie, flip ik", vertelde hij aan People. "Ik bedoel, mijn haar ziet er bijvoorbeeld belachelijk uit. Had niemand me toen kunnen vertellen dat dat kapsel me jaren later zou achtervolgen?"