[JL] Telstar en Emmen blijven steken op remise

Telstar heeft maandagavond nagelaten naar de vijfde plaats in de Jupiler League te stijgen. De ploeg van Marcel Keizer bleef in eigen huis steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Emmen. Bij winst had Telstar de vijfde plaats overgenomen van FC Volendam, nu resteert de achtste plaats met acht punten uit vijf duels. Emmen pakte het derde punt van het seizoen en steeg een plekje naar de zestiende plaats.

In eigen stadion had Telstar in het begin het betere van het spel. De thuisploeg kreeg een kans via Leandro Resida, maar de vleugelspeler schoot over. Halverwege de eerste helft nam Emmen het initiatief over. Alexander Bannink had zijn ploeg op voorsprong kunnen schieten, maar de aanvallende middenvelder liet twee enorme kansen liggen.

Ook in de tweede helft was Emmen iets sterker. De bezoekers creëerden wederom een goede mogelijkheid, maar ditmaal had Eldridge Rojer het vizier niet op scherp staan. In de slotfase richtte Telstar zich weer op. De bedrijvige Resida had zijn ploeg in de slotfase alsnog de zege kunnen bezorgen, maar kopte van dichtbij naast.

Bannink werd nog met tweemaal geel van het veld gestuurd, Telstar kon echter niet profiteren.