FOK! wat een weer...Saai weer.

Goedemorgen! Het is een beetje saai weer de laatste dagen. Veel plaatsen hadden overwegend bewolkt weer en maar heel af en toe scheen de zon. Zoals verwacht is het in het zuiden van het land inderdaad zonnig geweest gisteren en liep de temperatuur op naar 23 graden in Hoensbroek. Overigens waren er in de middag in het westen ook een paar mooie opklaringen.

Ook vandaag is er niet zo veel verandering. Wederom een afwisseling van wolkenvelden en af en toe wat zon. Een paar spatten regen sluit ik niet uit, maar de meeste plaatsen houden het droog. De meeste zon lijkt opnieuw voor Limburg te zijn. De temperaturen zijn vergelijkbaar met vandaag, tussen de 18 en 22 graden. De wind is vooral in het westen iets minder aanwezig dan gisteren en verder verandert er ook aan de windrichting en kracht vandaag vrijwel niets. Een zuidwestenwind die overwegend matig van kracht is.

Verder waren de buien van zaterdag ook gisteren nog actief in Griekenland en Noorwegen. In Tripolis in Griekenland viel 49 mm, wat de hoogste som in Europa was. Bloedheet is het ondertussen nog in Spanje, waar de temperatuur in Montoro opliep naar 38 graden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

OpklaringDe zon brak vanmiddag even flink door, al was dat maar tijdelijk.